0
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Σύνολο: 0,00€
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΩΝ >

Επιστροφές - Ανταλλακτικά


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 • Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.
  Αλλαγές πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ και ΕΦΟΣΟΝ έχετε έρθει πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.
  Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή σας θα πρέπει τα προϊόντα να είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε, αφόρετα και χωρίς καμία φθορά.
  Στην περίπτωση που μας επιστραφεί προϊόν το οποίο υπέστη οποιαδήποτε φθορά, σε σχέση με την αρχική του κατάσταση η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κινηθεί νομικά και με απαίτηση αποζημίωσης.
  Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε αν συντρέχουν οι κάτωθι λόγοι:

  * Το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε.

  * Το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα το οποίο διαπιστώσατε όταν ανοίξατε την συσκευασία του.
   

  Πως θα γίνει επιστροφή των χρημάτων μου;
  Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με επιστροφή των χρημάτων μέσω Paypal, είτε με κατάθεση του ποσού εντός 14 εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφ' όσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή. 

  Τι ποσό θα μου επιστραφεί:
  Θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων, μείον τα αρχικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας. Δεν θα σας επιστραφούν τα αρχικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας.
   

   

  Ακύρωση Παραγγελίας

  Ακύρωση της παραγγελίας δύναται σε περίπτωση που έχετε περάσει στο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας, αλλά αλλάξατε γνώμη, παρακαλούμε επικοινωνήστε εντός 2 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο τηλ: 2310519910 και ένας συνεργάτης θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.


-Τα έξοδα επιστροφής όπως επίσης και τα νέα έξοδα αποστολής σε αλλαγή επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. 


Εξαιρέσεις Αλλαγών
- Αλλαγές δεν γίνονται σε φακούς επαφής που έχουν ειδική παραγγελία, όπως οι αστιγματικοί και οι έγχρωμοι με βαθμούς μυωπίας. 

Ανταλλακτικά:

Διαθέτουμε ανταλλακτικά και φακούς για όλα τα γυαλιά που σας προσφέρουμε. Τα ανταλλακτικά και οι φακοί διατίθενται κατόπιν παραγγελίας από την αντίστοιχη εταιρία κατασκευής. Για την παραγγελία του ανταλλακτικού που χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2310526693 ή info@optikavissaris.gr αναφέροντας τη μάρκα, τον κωδικό του μοντέλου και τον κωδικό χρώματος.

Εγγύηση Γνησιότητας
Όλα τα γυαλιά που διαθέτουμε τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας της ευρωπαϊκής ένωσης και διαθέτουν σήμανση CE. Είναι γνήσια , συνοδεύονται από όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας των αντίστοιχων εταιριών καθώς επίσης και με την δική τους θήκη. Τα σήματα είναι Copyright των αντίστοιχων εταιριών.
 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
 Για όλες τις αγορές σας.
 ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 Με πιστωτική κάρτα Μέχρι 12 Άτοκες Δόσεις
 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ
 Σε 14 εργάσιμες ημέρες
NEWSLETTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΠΤΙΚΑ ΒΗΣΣΑΡΗΣ
ΕΓΝΑΤΙΑ 10
546 26 - Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 526 693 
Δευ-Tετ-Σαβ: 9:00-15:00
Τρι-Πεμ-Παρ: 9:00-20:30             
info@optikavissaris.gr