0
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Σύνολο: 0,00€
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΩΝ >

Πολυεστιακά γυαλιά SHAMIR 1+1 Δώρο


 Τα πολυεστιακά γυαλιά

 

Οι φακοί των πολυεστιακών γυαλιών είναι οργανικοί άθραυστοι και βελτιώνουν την όραση σε όλες τις αποστάσεις ταυτόχρονα, έχοντας διαφορετικούς βαθμούς σε ένα μόνο φακό χωρίς να διακόπτεται η όραση όπως στους διπλεστιακούς φακούς.

Ο φακός είναι χωρισμένος σε τρεις ζώνες:
Το πάνω πεδίο όρασης καθαρίζει τη μακρινή όραση, το κάτω πεδίο όρασης βελτιώνει την κοντινή όραση. Το ενδιάμεσο πεδίο όρασης είναι σχεδιασμένο σαν ‘κανάλι’ και είναι ιδανικό για όποιο αντικείμενο θέλουμε να δούμε σε μεσαία απόσταση.


Τα πλεονεκτήματα του πολυεστιακού γυαλιού:

  • Η ενδιάμεση όραση που επιτυγχάνεται μέσω του ‘καναλιού’ δίνει τη δυνατότητα μιας μεσαίας όρασης που δεν υπάρχει στα διπλεστιακά γυαλιά.
  • Τα φοράς όλη μέρα και δε χρειάζεται να τα βγάλεις ποτέ για να φορέσεις άλλα, αφού βελτιώνουν την όραση σε όλες τις αποστάσεις.
  • Δε χρειάζεται πλέον να κουβαλάς πολλά γυαλιά.
  • Είναι πιο κομψά και καλαίσθητα από τα διπλεστιακά γυαλιά.
  • Εάν φορέσεις πολυεστιακά γυαλιά σχετικά νωρίς (π.χ. στο ξεκίνημα της πρεσβυωπίας), δε θα έχεις κανένα πρόβλημα να τα συνηθίσεις.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά πολυεστιακά γυαλιά και είναι σημαντικό να επιλέξεις ότι θα σε διευκολύνει και όχι ότι θα σου κάνει τη ζωή πιο δύσκολη. Πολλοί θα σου προτείνουν φακούς που δεν πληρούν ούτε στο ελάχιστο τις απαιτήσεις σου, με μοναδικό “πλεονέκτημα“ την εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις την εταιρεία κατασκευής και αν συνοδεύονται από κάρτα γνησιότητας, όπως όλοι οι επώνυμοι πολυεστιακοί φακοί.

Πολύ σημάντικο ρόλο στην επιτυχία κατασκευής πολυεστιακών γυαλιών στο κατάστημα μας  ειναι οι σώστες μετρήσεις απο έμπειρο οπτικό-οπτομέτρή σε συνδυασμό με την τεχνολογία μηχανημάτων που διαθέτουμε για την άριστη εκτέλεση τους.  

Με την μεγάλη εμπειρία μας 30+ χρόνων στα Οπτικα Βησσάρης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης  σας προσφέρουμε τα καλύτερα πολυεστιακά γυαλιά της αγοράς Shamir σε φοβερές τιμές και σας προσφέρουμε και ενα ακόμα Δώρο ή λευκά ή Ηλίου με επιλογή δική σας.

Επίσης και 1 Σκελετό Δώρο για κοντινή όραση με φακούς antireflex για ξεκούραστο διάβασμα το βράδυ στο σπίτι 
ή στο tablet.

Σε Όλα τα πολυεστιακά της Shamir που παραγγέλνουμε για εσάς βάζουμε την μοναδική επίστρωση Glacier Plus UV
χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!!
 


 Επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση της προσφοράς και τιμές στο 2310526693

Επωφεληθείτε το πρόγραμμα 12 Άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα.

www.shamirlens.com/

  
 

 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
 Για όλες τις αγορές σας.
 ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 Με πιστωτική κάρτα Μέχρι 12 Άτοκες Δόσεις
 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ
 Σε 14 εργάσιμες ημέρες
NEWSLETTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΠΤΙΚΑ ΒΗΣΣΑΡΗΣ
ΕΓΝΑΤΙΑ 10
546 26 - Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 526 693 
Δευ-Tετ-Σαβ: 9:00-15:00
Τρι-Πεμ-Παρ: 9:00-20:30             
info@optikavissaris.gr